BIROU TRADUCERI LEGALIZATE CRAIOVA

0745.937.732
facebook
google-plus

Apelând la serviciile noastre de traduceri aveți posibilitatea de a lucra cu o echipă de traducători autorizați de Ministerul Justiției, pregătiți profesional să se ocupe de solicitarea dumneavoastra cu promptitudine, seriozitate, flexibilitate și total angajament.

In derularea activității noastre de traducere si interpretariat avem tangență cu diverse tipuri de documente în formate variate, produsul finit fiind predat la termenul stabilit si caracterizându-se prin calitate, atenție acordată detaliilor și acuratețe.

Principalele limbi din și în care traducem cel mai adesea sunt: limba franceză, limba engleză, limba germană, limba italiană, limba română, limba spaniolă. Serviciile lingvistice oferite acoperă o gamă largă de documente pentru care se solicită fie o traducere autorizată semnată și ștampilată de către un traducător autorizat, fie traducere legalizată: documente cu tematică generală, documente din registrul tehnic, comercial, bancar, medical, educație, la acestea adăugându-se documentele tipizate: certificate (de naștere, deces, căsătorie etc.), documente de studii, caziere judiciare.

Fiecare proiect lingvistic solicitat va fi tratat cu seriozitate, angajament, interes, fiind conștienți de calitatea așteptată de fiecare client în parte.